"Ако има нещо, което искате да създадете, но за това все още не съществуват налични технологии, просто намерете най-близкия възможен начин, за да се случи това."

Денис Краули, съосновател на Foursquare

Ако харесваш уеб сайта ни, дари сума по твой избор за да можем да продължим да го обслужваме безплатно / If you like our website, donate an amount of your choice so we can continue to support it for free

ББР

София, ул. Г.С.Раковски 54

Основана през 1995 г., ББР ООД осъществява търговия на едро и дребно на дамаски и декоративни текстили от Западна Европа – Испания, Италия, Белгия, Холандия и Швейцария. Във фирмения ни магазин "Хармония" на ул. Г.С. Раковски № 54 в гр.София, ще намерите широка гама от модели (интериорен и градински текстил, в това число и трудногорими текстили, блекаут, натурални жакарди...), всичките в наличност. За ваше улеснение поддържаме постоянно актуализиран уебсайт, който включва почти целия ни асортимент, както и конктретна информация, придружаваща снимката на всеки модел, относно неговото приложение, тип плат, състав, цветово и десеново разнообразие и производител. Основният ни приоритет е постоянството в качеството на продуктите и услугите, които ви предлагаме. По ваше желание, след направения от вас избор на текстил, приемаме поръчки за ушиване на пердета, шалтета, щори, декоративни възглавнички и др. Извършваме също и замервания на място, посещавайки ви в удобно за вас време, както и монтаж на корнизи, щори и пердета. Консултантите в нашия магазин са винаги на ваше разположение с необходимата ви информация, за да направят избора ви по-лесен и приятен. За да се запознаете подробно с всичките ни модели, посетете нашия уебсайт и заповядайте в магазин "Хармония" – ще се радваме да ви посрещнем и да намерим заедно най-доброто за вашия дом !  

02 9882060; 02 9831473

no-reply@vsichkifirmi.com


1

166724

Мнения за ББР

Други / Разни
[БАРСЕЛО РОЯЛ БИЙЧ] [БГ ХАНДЕЛ]

Вземете значка за Вашият уеб сайт:

ББР