"Най-важната съставка на успеха е да станете от леглото и да направите нещо. Толкова е просто. Мнозина имат идеи, но малцина решават да ги реализират веднага. Сега; не утре. Не другата седмица. А днес. Истинският предприемач действа, а не мечтае."

Нолан Бушнел, Atari

Ако харесваш уеб сайта ни, дари сума по твой избор за да можем да продължим да го обслужваме безплатно / If you like our website, donate an amount of your choice so we can continue to support it for free

СТУДЕНТСКО БЮРО ХАМАЛСКИ УСЛУГИ

София, жк. Люлин 3, бл. 330 ап. 112

                                                       Хамалницата  от  Люлин Юридическия първообраз на нашата организация бе създаден през 1998 с името  "Студентско Бюро Хамалски Услуги-Радославов" КД. От 2008 насам използваме като търговско име - „Хамалницата от Люлин". Дейността ни е свързана с демонтажа, опаковането, пренасянето, транспортирането, разопаковането и монтажа на домашно и офис обзавеждане, както и на несложно оборудване. Преместваме и транспортираме също така и тежки (нестандартни) предмети. Предлагаме във връзка с това безплатни и неангажиращи огледи и консултации. Товарим  и разтоварваме масови и специфични стоки. Имаме 12 годишен опит в обработката на опасни товари от клас 2, както и съответните сертификати. Разполагаме с опаковъчни материали. Извършваме доставки, както и доставки на малки пратки, изискващи особено отношение. Укрепваме автомобили в контейнери, както и изпълняваме груба термо- или хидроизолация на контейнери при междуконтинентални  дестинации. На редовните си клиенти предлагаме и услугата „Домашен майстор" в аспекта и на довършителни строителни ремонти и аранжировка. Тъй като сме малка хамалска фирма, с ограничени  финансови  възможности, нашата философия на общуване с пазара е маркетинга на взаимоотношенията, доколкото при хамалските услуги има повторяемост  и възможност за задълбочаване на поръчките. Когато предлагаме хамали и транспорт на граждани и услугата е стандартна (няма нещо по-тежко от 50 кг или пък по-дълго от 2м) може да се каже, че предлагаме най-голяма стойност за клиента в кратките работи - от  2 до 3 часа. Това има своето обективно обяснение с натрупващата се умора след това, колкото и да твърдят колегите,че при тях това не е така – качеството пада. Така, че ако работата Ви търпи разделяне на етапи-направете го и ни повикайте-ще се изненадате колко сме добри!  

02 9252222

no-reply@vsichkifirmi.com


1

168251

Мнения за СТУДЕНТСКО БЮРО ХАМАЛСКИ УСЛУГИ

Други / Разни
[СТС ПАК ХОЛДИНГ] [СТУДИО 17,5-С]

Вземете значка за Вашият уеб сайт:

СТУДЕНТСКО БЮРО ХАМАЛСКИ УСЛУГИ