"Бъдете потребители на собствения си продукт. Усъвършенствайте го въз основа на собствените си желания. Не се заблуждавайте обаче, че вие сте потребителят."

Ивън Уилямс, съосновател на Twitter

Ако харесваш уеб сайта ни, дари сума по твой избор за да можем да продължим да го обслужваме безплатно / If you like our website, donate an amount of your choice so we can continue to support it for free

ТИ ДЖИ ДИЗАЙН

София, жк. Овча купел, бл. 612

 Координатно щанцованеВисоко производително рязане и разпробиване на листов материал Лазерно рязанеРязане на листов материал: стомана, алуминий, полимери. Абкант огъванеОгъване на СВ листова стомана, инокс и алуминий ЗаваряванеЗаваряване стоманени, иноксови и алуминиеви детайли. Елоксация на алуминийПолученият в резултат на елоксацията слой е второто по твърдост познато вещество след диаманта. Първоначално използвана за постигането на оптимална защита на алуминия, елоксацията може да бъде използвана и за постигането на естетически ефект чрез получаването на цвят. Елоксацията подобрява устойчивостта на корозия и абразия и създава повърхност, по която не се задържат замърсявания, положеният цвят е изключително устойчив. При елоксацията самата структура на алуминия остава видима. Това е електрохимичен процес, който придава допълнителна устойчивост на влияния на естествено възникващия защитен слой по повърхността на алуминия. Получилото се анодно покритие е част от метала, но има пореста структура, която позволява вторични въздействия, като например оцветяване. Обикновено това покритие е диелектрик и дебелината му е между 5-20 µm. Промишлен дизайнВие имате идея – ние я развиваме за вас.Интериорен дизайнСъздаваме цялостен интериорен дизайн за Вашия апартамент, къща, магазин, заведение. Прилагаме необходимите чертежи за практическа реализация и я контролираме. 

088 5353729

no-reply@vsichkifirmi.com


1

168322

Мнения за ТИ ДЖИ ДИЗАЙН

Други / Разни
[ТИБИЕС - ТРОЯНСКА БОРСА ЗА СТРОИТЕЛСТВО] [Т И Д ИНЖЕНЕРИНГ]

Вземете значка за Вашият уеб сайт:

ТИ ДЖИ ДИЗАЙН