"Направи нещо, от което те е страх и продължи да го правиш. Това е най-бързият и сигурен начин да преодолееш страха си."

Дейл Карнеги

Ако харесваш уеб сайта ни, дари сума по твой избор за да можем да продължим да го обслужваме безплатно / If you like our website, donate an amount of your choice so we can continue to support it for free

ЕТКаналито

София, София 1000

Дейностите на ЕТ"КАНАЛИТО" са отпушване, отводняване, почистване, видеодиагностика, профилактика, ремонт и саниране - изкопно и безизкопно - на главни и второстепенни канали, шахти и сифони. Установяваме причината за честите запушвания - това може да са проникнали корени, счупвания, пропадания и разместване на каналите. Установяваме щетите и вариантите за ремонт. Апаратурата ( Orkus 3000 REMS ), позволява поглед отвътре върху канализационните тръби като се констатира проходимостта на канала, неговото състояние - наклони на отичане, разклонения, връзки, снадки и преходи по трасето. ЕТ"КАНАЛИТО" разполага със съвременна специализирана техника, която спестява вашите средства, време и нерви.

02/ 9367202

no-reply@vsichkifirmi.com


1

84960

Мнения за ЕТКаналито

Други / Разни
[Санинвест] [Интер Монтаж ЕООД]

Вземете значка за Вашият уеб сайт:

ЕТКаналито