"Don't be afraid to give up the good to go for the great."

John D. Rockefeller

Фирма на месеца:

ЕЛИТ-П

Медицина / Красота

Студио за лазерна епилация Satori

София, бул. Витоша 131

Скин студио ЕООД - Грижата за кожата и тялото е здраве и начин на съвременно мислене. Доверете се на лазерен център Satori за цялостно обезкосмяване на вашето тяло с най-модерни технологии, напълно безболезнено и здравословно. Разполагаме с най-съвременна техника и обучен персонал за перфектната ви визия и високо самочувствие. Мъжкото или дамско епилиране никога не е било по-лесно и достъпно.

0882900999


Арт дикей дизайн ООД

Пловдив, Бизнес Парк Флавия

Арт дикей дизайн ООД е българска фирма, която разработва нови технологии с приложение в областта на медицината, аграрната промишленост, животновъдството и екологията. Фирма Арт дикей дизайн ООД създаде българско производство плазмени продукти с търговското наименование Заряд. Плазмените продукти Заряд имат свойството да възстановяват увредени клетки на живата тъкан до техният оригинален вид и поддържат цялостното енергийно състояние на организма. Te са средство за постигане на енергиен баланс на клетъчно ниво и прилагайки ги може да се възстанови болени орган, системи от органи или цялото тялото.

0876204244


Аптека Гален ЕООД

София, бул. Околовръстен път 42, сграда Butterfly

Ние от аптеки Гален сме добре развити и напреднали в сферата на фармацията. Разполагаме със собствен логистичен център, онлайн магазин galen.bg и голям брой от специалисти в обектите ни. Благодарение на всичките предимства, с които разполагаме можем спокойно да доставяме най-доброто качество на нашите клиенти. Здравето на вас и вашите близки е успешна реализация за нас.

0886161116


СМТЛ Максила ЕООД

София, кв. Враждебна, ул. 33 № 8

Бъдещето принадлежи на професионалистите.

029456017


АИПСМП - Зеница - 2003 ЕООД, Д-р Елена Димитрова

Ямбол, ул. Тъговска № 6, ап. 2

Специалист очни болести (офталмолог) - диагностика, приглацкома, афторефрафракция, компютърна периметрия, тонометрия.

046663435


АИППМП- Веста 2004 ЕООД

Велико Търново, ул. Сергей Румянцев №63, партер

Хомеопатия, психология, лечебен масаж.

0888775380


ПИК - Добринка Божинова ЕТ

Пловдив, бул. Васил Априлов № 20, ет. 4

Психологични изследвания, сексологични нарушения, психотерапия, психологични и емоционални проблеми.

0887218725


Студио за красота   Романо

Пловдив, ул. Богомил № 40

Предлага фризьорски и козметични услуги.

0887907736


Аква торнадо ЕООД

Сапарева баня, ул. Германея 38А, ет. 2

Салон за здраве и красота “Прилив” предлагаме иновативни услуги за подобряване здравето на Вашето лице и тяло. Разполагаме с две локации в България. Едното ни студио се намира в Хотел „Silver Beach“, гр. Бяла, област Варна, а другото на улица “Германея 38А в град Сапарева Баня. В Салон “Прилив ни извършваме както класическите масажи на цяло тяло или части от него, така и иновативни масажи със специфични уреди за всеки един от тях. Класически масажи ще успеете да намерите и двете наши локации, но целият пакет от иновативни масажи ще срещнете единствено в салона ни в Сапарева Баня

0887723982


Лили Дрогерие ЕООД

София, ул. Иван Денкоглу 26

02 987 9891


Нектейн - Грижа за лице и тяло

България,

Нектейн - Продукти за грижа за лице и обезкосмяване на тялото.

Нектейн е търговско име на фирма Фешънско БГ ЕООД


Скинуел Козметикс ООД

Пловдив, бул. Пещерско шосе 82

Ние сме българска компания за производство и търговия с натурална козметика и етерични масла, внасяме също ултразвукови аромадифузери и козметични аксесоари.

0899 834 168


Естетичен и лазерен център Дерма Бургас

Бургас, Бургас, ул. Св.Св. Кирил и Методий 55

Студиото на Естетичен и лазерен център Дерма Бургас е оборудвано с иновативни апарати в областта на дерматологията и медицинската козметика. Те са подбрани специално така, че да осигуряват едновременно висока ефективност, пълен комфорт, безкомпромисна безопасност и съкратено времетраене на процедурите.

0882068371


Террапиа ЕООД

София, ул. Твърдишки проход 7

Terrapia – Комплексни биоактивни формули от билкови и натурални екстракти, за балансиран и здравословен живот на модерните градски хора.

Terrapia е българска марка-производител на хранителни добавки, създадена през 2015 г., с желание да предложи автентични билкови и природни алтернативи за терапия и превенция на здравето на съвременния градски човек, основани на доказани във времето билки, старинни рецепти и модерни супер храни, с отличен ефект. Хранителните добавки terrapia са комплексни биоактивни формули от билкови екстракти с контролиран произход. Рецептурите са разработени така, че всички включени съставки да действат синергично за максимална ефективност на терапията. Гаранция за качество Terrapia използва единствено и само съставки, които са проверени в дългогодишната практика като действие и ефект. Налична е информация в популярни и научни източници за състава и въздействието на съставките. Всички билкови състави в комплексните формули на Terrapia притежават сертификат за гарантиран произход и изключително високо качество, произведено в Германия.

0885 521 800


Хранителни добавки Vertera

Шумен, 9700

Иван Киров - Представител на Vertera

Името ми е Иван Киров и съм официален представител на Vertera за България. Продуктите на Vertera се извличат по възможно най-екологичния и зелен начин на база водорасло без никакъв аналог в света. Продуктите са подходящи както за професионална употреба, така и за в домашни условия.

Можете да вземете участие в партньорската програма на Vertera и да получавате 40% от поръчките на всеки един клиент, който имате. Още няколко причини да го направите са безплатното обучение, което Vertera предлага, тъй като тя е международна компания и това ще Ви постави сигурни основи за успех.

0889687180


Медицински център д-р Калчев

София, ул. 21-ви Век 27, ПК 1700, кв. Витоша

В Медицински център д-р Калчев ще получите правилната диагностика и решаването на проблемите с репродуктивните неуспехи.

087 652 0530


КАРДИО ФЛАЙ

Варна, ул. Кирил Шиваров 9 (партер)

Дoктор Мими Великова – основател на Cardio Fly е завършила ВМИ-Варна през 1985г. Придобива специалност по вътрешни болести през 1993г, а през 1996г защитава специалност по кардиология. Специализирала диетично хранене в ИСУЛ през 1994г. Изнася лекция за постигнати практически резултати с пациенти на тема Метаболитен синдром като лектор на Международен симпозиум през 1995г в Свети Константин и Елена.

Работно време:
Понеделник и Четвъртък: 18-20ч.
Вторник, Сряда и Петък: 14-18ч.

+359 887 395 891


Lazaroff Tinctures

София, ул. Трифон Кунев 18

Производство и търговия на билкови тинктури.

Производство на тинктури по поръчка с етикет на клиента.

0898241716


Future Health Technologies

София, ул. Хенрих Ибсен 15

Future Health Technologies е първата семейна банка в Европа притежаваща пълна акредитация ,която има право да извършва поръчки, тестове, изследвания, обработка, съхранение, внос и износ на човешки тъкани и клетки. Осигурете си спокойно бъдеще! Здравето е наша отговорност!

02 4 199 565


Лентиамо - Онлайн магазин за контактни лещи и аксесоари

София, Булевард Тотлебен 53–55

Контактни лещи - еднодневни, двуседмични, месечни, тримесечни, годишни, торични за астигматизъм, цветни лещи, бифокални и мултифокални лещи, лещи за продължително носене, силикон-хидрогелови лещи. Разтвори за контактни лещи, капки за очи, кутийки и други аксесоари.

02 4928553


Фирма ЛА ФЛЬОР ЕООД

Пловдив, ул. Гладстон №5

Оригинални маркови парфюми и козметика. Дамски и мъжки парфюми, тестери, дезодоранти

0876 20 42 22


СПА и уелнес център по Тай-масаж

София, Лозенец, бул. Черни връх N.18А

СПА и уелнес център по Тай-масаж, в който процедурите се извършват от специалисти, носители на тази уникална традиция от Тайланд. Това е добра практика за предаване на спецификата на тайландската традиция и сакралните знания на тази малко позната у нас култура.

+359 888 411 114


Medbio - Стоки и знания за възстановяване на здравето

Габрово, ул. Станционна 14

Тук ще намерите изпитани здравословни технологии, открити преди много години от велики личности, тествани в продължение на години и адаптирани към съвременния начин на живот, доказали своята ефективност, усъвършенствани до безкрайност и даващи фантастични резултати при преодоляването на проблемите от хроничните заболявания.

0893 393 313


Бръснарница Брадао

Варна, ул. Стефан Богориди 5

Bradao Barbershop. Ние не сме просто фризьорски салон. Ние сме бръснарницата, която отваря за пръв път във Варна и сервира иновациите специално за вас – специалните ни клиенти. Обичаме да работим професионално, бързо, ловко, според ваш вкус. Заповядайте и посетете ексцентричната ни Бръснарница Брадао.

+359 52 600 321


БИОФЕТИШ - Натурални и био продукти

Плевен, ул Катя Попова №2

Фирмата ни е официален вносител на козметика за лице, тяло и коса, растителни и етерични масла, козметични съставки и материали за направа на собствени козметични продукти – богата гама от артикули на достъпни цени.

0899722980


Ралена ЕООД

Варна, ул. Обзор 27

Ralena.bg е онлайн магазин за козметични брокати, изкуствени мигли, лепила за брокати, мигли и аксесоари. Сух брокат за тяло, лице и нокти.

+359888895371


СМТЛ ЕРДентал ЕООД

Русе, ул. Духовно възраждане 40

Дентален Туризъм в България

Всичко, което можете да си пожелаете във връзка с Вашата перфектна усмивка и приятно преживяване ще го намерите в нашата красива страна. България е една от държавите в Европейския съюз, която привлича все по –вече туристи от Западна Европа и това съвсем не е случайно. На лице са редица условия, обуславящи този факт.

+44 7453 759 706


Салон за красота Pretty Lab

София, ул. Оборище №86

Ние предлагаме на своите клиенти оформяне на лице и тяло, премахване на излишното тегло и нежелателно окосмяване със следните професионални процедури: IPL и E-light фотоепилация, фотоподмладяване, термажен лифтинг (тип Thermage/Exilis), радиофреквенция (RF), неинвазивна липосукция (тип VellaShape), кавитация, безиглена мезотерапия, вакум масаж и други иновативни разработки и методи в областта на апаратната козметика.

0885108502


Европа Консулт

Пловдив, бул. Пещерско шосе 7, ет. 3

Европа Консулт е агенция за подбор на персонал, която предлага решения по набиране и селекция на служители в широк спектър от бизнес сектори и професии.

0886 546 062


ТианДе - онлайн бутик за натурална козметика

София, ул. Димитър Манов 21, маг.8

Фирма ВМТ-ДЕ ООД е представител на руската козметична марка ТианДе за град София. Предлага богата гама от натурални козметични продукти с естествени суровини от екологично чисти райони на Тибет и Алтай. Продуктите са произведени по древни рецепти на природни лечители. Създадохме онлайн магазина tiande24.bg, където ще може да откриете пълната гама от продукти за женско и мъжко здраве на добри цени.

0885300053