"You shouldn’t focus on why you can’t do something, which is what most people do. You should focus on why perhaps you can, and be one of the exceptions."

Steve Case, co-founder AOL

Фирма на месеца:

ФОМУС ООД

Заведения

Ресторант Petrus София

София, бул. Свети Наум 48, 1164 ж.к. Лозенец

Каним Ви да заповядате в Petru’s – един хубав ресторант в центъра на София, който ще Ви очарова с вкусна храна, приятна обстановка и първокласно обслужване. Менюто, което предлагаме включва ястия от цял свят, съчетаващи в себе си традиционния вкус и красота на различните кухни.

0876 876 051


Бистро Angels

Варна, ул. Любен Каравелов №26

В ANGELS залагаме на познания и принципи от Ведическото кулирано изкуство на Учителя Петър Дънов, Рудолф Щайнер и разбира се на опита и традициите на нашите предци.

0877 88 32 08


Ресторант Smokini

Пловдив, ул. Отец Паисий 12

Ресторант Smokini (Щипка сол ЕООД) се намира в центъра на град Пловдив. Smokini следва цялостна концепция в стремежа си да е приятно иновативно място за хранене, където се предлагат ястия от новаторската кухня. На всеки две седмици сменят менюто с предложения от конректни региони от различни краища на света. Всичко започва още с усмивката за добре дошли на самия праг на хубавия ресторант, преминава през приятния и уютен интериор, за да продължи с любезното и бързо обслужване и с невероятния вкус на поднесената храна.

+359 999 000 996