"If you feel successful, then you have succeeded if you do not wish for success!"

Vladimir Ivanov

Фирма на месеца:

АЙДИЪС ФОР УЕБ ООД

Архитектура

Артико БГ ЕООД

Бургас, ул. Уйлям Гладстон 35

Предлагаме и полагаме интериорни декоративни мазилки и бои с различни ефекти произведени в Италия, гръцки и италиански латекс, антикондензна боя, грундове, импрегнатори, лакове и бои за дърво и метал и др.

056/535592


Бетарх ООД

Варна, бул. Сливница 98

Изготвяне на инвестиционен проект, включително всички части по проекта. Изготвянето на такъв тип проект включвам вариация от под проекти, необходими за издаването на разрешение за строеж и въвеждането и в експлоатация.

Част от тях са:

 • Архитектура
 • Стоманени / Дървени Конструкции
 • Ел. / ВиК / ОВК / ЕЕ (Енергийна ефективност)
 • ПБ (Пожарна Безопасност) & Пожароизвестяване
 • Геодезия & Геология
 • Тахиметрична снимка
 • Пожароизвестяване
 • Озеленяване
 • Други

0899041089


Сико - Строителни материали

София, бул. Ботевградско шосе 421

Строителни материали и обзавеждане за баня - фаянс, теракот, гранитогрес, паркет и топлоизолации от Сико! Мебели за баня, смесители, мазилки за Вашия ремонт от Сико! Заповядайте в нашите магазини в страната или посетете нашия сайт още сега!

+359 884 555 510


ЕМКАЕМ България ЕООД

Стара Загора, ул. Стефан Караджа 32

Всякакви вътрешни и външни строително-ремонтни работи. Гипсокартон, окачени тавани, хънтър, шпакловка и боядисване, изолаций, фаянс и теракот, вик и ел., ламиниран паркет... Проектиране на сгради.

0878 113 796


НИКС - 2002 - ЕООД

Русе, ул. Неофит Бозвели №18

Проектиране, строителство и ремонтни дейности

Дата на регистрация: 03.04.2008

Идентификационен номер по ЗДДС:

BG200051018

Управител г-жа Валентина Василева

0894 09 05 99


Ак-Ве Конструкт ООД

Тутракан, ул. Васил Левски 26

Тел: +359 896 4790 85

+359 896 4790 62


Къща на Камъка ООД

Враца, E79, Враца (разклона за село Бели Извор)

Къща на Камъка ООД - Мрамор и Гранит е безупречен и ненадминат лидер в художествената обработка на всички видове скални материали.

0879 866 025


Индорио ЕООД

София, жк. кв. Витоша, ул.Константин Петканов №25

Индорио предлага главно изработка на фотореалистични визуализации и интериорен дизайн. Интериорният дизайн включва заснемане на обекта, изготвяне на проект, чертежи, подбор на подходящи цветови съчетания, мебели, чертежи за мебелите, материали и аксесоари, визуализиране в 3D програма, препоръчване на доставчици и изпълнители. Авторският надзор гарантира качествената реализация на одобрените от клиента проекти.

0885464773


Лилов Строй

София, бул. д-р Петър Дертлиев бл. 134

Фирма за подови настилки от бетон, Шлайфан бетон, Щампован бетон както за частни домове така и за индустриални подови настилки.

089 3024 663


Вайб Билд ООД

София, бул. Александър Малинов 87

Ние от Вайб Билд ООД сме доказала се строителна фирма в София и София област. Екипът ни се състои от високо квалифицирани инженери и строители, с доказан опит.

Успяхме да създадем строителна фирма, която с услугите си подобрява качеството на живот във Вашите жилища. Но освен подобряването на жилища, ние имаме участие в създаването на благоприятни условия за множество бизнеси в различни промишлености. Получаваме запитвания, относно крайните решения, що се отнася до строителство и строителни ремонти. Избирайки да работите с нас вие ще получите:

 • Гъвкав график - винаги ще се съобразяваме с Вашите ангажименти и лично време. Проявяваме разбиране и подхождаме коректно към уговорените часове.
 • Достъпни Цени - опитваме да предложим максимално конкурентни за сферата цени. Влизаме в положение на своите клиенти.
 • Специални намаления - винаги сме готови да предоговорим крайната цена в полза на клиента, особено при големи обекти.

Извършването на работата не е нашата крайна цел. Ние сме фирма, която се стреми да изгради репутация и искаме да виждаме положителните емоции на нашите клиенти дори и след завършването на проекта. За индивидуални оферти и съвети се свържете с нас на посочените детайли.

0887880800