"Човек, който спира да рекламира, за да спести пари, е като човек, който спира часовника, за да спести време!"

Хенри Форд

Потребителски Услуги

ет Хеви 1 - Д. Божиков

София, София ул. "Вардар" бл. 36 вх. А

Консултации и монтаж на покривни прозорци.

029620526


Алпин Съзвездие ЕТ

Пловдив, ул. Люсиен Шевалас № 33

СМР по алпийски способ.Топло и хидроизолации. Фуги. Ремонт и боядисване на фасади. Измиване на каменни облицовки. Стъкломиенe,тел.:......... и .......... град Пловдив.

032698897


Обреден Дом и Зали ЕООД

Кърджали, ул. Отец Паисий №: 4

Организиране на радостни и тъжни обреди.

036162697


Мигар - Рангелови - Мария Рангелова ЕТ

Кърджали, ул. Дойран № 8

Фотографски услуги.Заснемане на Сватбени Тържества,Кръщенета,и други празници с професионализъм и качество Заповядайте при нас!

0888 88 56 00


Ес Ел Ес Пи ООД

София, ул. Вишнева №22

SLSP е партньор на САП за България и единствен доставчик на преводачески услуги. Компанията прави преводи на САП, както и услуги по преводи и локализация на софтуер, уеб сайтове, приложения.

02 964 16 80


Грабо Медия АД

Пловдив, Пловдив, ул. Сава Муткуров 36

Адреси за кореспонденция: Пловдив · ул. Полк. Сава Муткуров 36 · 0892 410 011 София · бул. Ген. Едуард Тотлебен 63 · 0892 410 039 Варна · ул. Батак 7, ет.1 · 0892 410 030 Русе · ул. Пирот 9, вх.Б, ет.1 · 0892 410 032

0892 410 012


RUSVIDEO CENTER

Русе, Русе

Професионално видеозаснемане и фотография Русе

0887433798


ДОМЕСТИНА ООД

София, ул. Рилски езера 28

Domestina e модерното решение на проблема с домакинските услуги.

Търсенето на домашна помощница чрез препоръки от приятели в повечето случаи не ни дава възможност за избор, отнема много време и на практика налага сериозни ограничения за смяна на домашната помощница в случай, че сме недоволни.


ИЗИ-Пласт ЕООД

София, ж.к. Стрелбище ул.Нишава 103

Производство, доставка и монтаж на ПВЦ и Алуминиева дограма, щори, комарници.

0888 945 440


Оперейтинг Къмпани ЕООД

София, жк. Люлин 5

Оперейтинг Къмпани ЕООД предлага ексклузивната за град София услуга „Служебен Домоуправител“. Тази услуга включва цялостно обслужване и грижа за Етажната Собственост. Свържете се с нас за повече информация относно услугите, които предлагаме!

02/ 826 99 39; 088 960 3695


Ключарско ателие KLUCHARSHUMEN.com

Шумен, бул. Симеон Велики 28 (на паркинга на Кауфланд до Стадиона)

Kлючарско ателие KLUCHARSHUMEN.com в град Шумен се намира на паркинга на Кауфланд до Стадиона – гр. Шумен (бул. “Симеон Велики” 28). Разполагаме с висококачествено ключарско оборудване (машини, инструменти, всякаква друга техника), която ни позволява максимално ефикасно да извършваме всяка една предлагана от нас услуга. Автоключарските услуги, които рпедлагаме са Копиране на ключове с чип, Изработка на автоключове, Програмиране на транспондерни чипове, Програмиране на дистанционни, Програмиране на имобилайзер, Пренареждане на автомобилни патрони. Ключарски услуги, предлагани от KLUCHARSHUMEN.com - Дубликати на ключове, Прекодиране на патрони, Заключващи с-ми, Ремонт на секретни патрони, Подмяна на заключващ механизъм, Отключване, подмяна и ремонт.

+359(0) 893 334 205


Topkluchari.com - авариен ключар

Варна, ул. Генерал Колев 38А

Topkluchari.com е верига професионални ключарски ателиета в гр. Варна, предлагащи всички видове ключарски услуги в града и околността. На място в нашите ателиета ще се срещнете с майстори ключари, които да отстранят Вашия проблем бързо и ефикасно. Нашите сертифицирани ключари са на разположение на аварийния ни ключарски телефон 0885 585 050 и в нашите обекти без почивен ден. Topkluchari.com Ви предлагат абсолютно всички видове ключарски и автоключарски услуги за района на град Варна, а ако имате нужда, може да повикате автоключар във Варна на Ваш адрес. Обадете ни се, когато имате проблем със запалването, контактния ключ, автомобилните брави, дистанционното на колата, имобилайзер системата на Вашия автомобил. Разполагаме с ключарски ателиета в различни точки на гр. Варна, а вече и в град Шумен, и сме близо до Вас.

0885 585 050


ВАЛВО ЕООД

София, бул. Цариградско шосе №425 (база Юнивърсъл, склад 71)

Фирма ВАЛВО ЕООД е специализирана в производството на спирателна арматура за вода и пара. Разполагаме с машина за сглобяването на бътерфлай клапи и машина за тестването на нашите изделия. Продуктите с нашата марка са бътерфлай клапи, шибърни кранове, филтри, баланс вентили, спирателни вентили, възвратни клапани, стоманени фитинги ( колена, тройници, преходи, капи), стоманени фланци ( плоски, юбкови, глухи). Други продукти, които предлагаме са компенсатори и пожарни хидранти.

0884 02 91 37


Калина 2012 ООД

София, ул. Александър Стамболийски 229

Професионално почистване на домове град София. Предлагаме професионално почистване на домове, офиси, заведения, сгради, мека мебел и стъклени фасади. Ние работим с професионални био препарати от еко серията на "Кiter" и разполагаме с професионална техника за почистване и мобилна група от добре обучени млади хора. професионално почистване, професионално почистване София, фирма за професионално почистване, фирма за почистване софия, почистване на домове, почистване на офиси, почистване на заведения, почистване на сгради, почистване на мека мебел, почистване на стъклени фасади, почистване на прозорци.

0889 034 582


Адвокатска кантора Тодор Мангъров

София, ул. Тунджа 36 (партер)

Адвокатска кантора Тодор Мангъров, гр. София предлага високвалифицирани услуги в областта на гражданско и наказателноправните науки. Мисията ни е да осигурим безкомпромисна защита на интересите на клиентите си пред всички съдебни институции на територията на Република България и Европейския съд по правата на човека в гр. Страсбург. Кантората се ръководи от адвокат Тодор Мангъров, завършил Юридическия факултет на Софийския университет ,,Св. Климент Охридски, гр. София. Адвокат Мангъров притежава задълбочени познания в областта на юридическата теория и практика. Владее английски и руски езици и постоянно специализира и задълбочава натрупания опит. На разположение сме за подготовка на жалби до Европейският съд в гр. Страсбург и разрешаване на национални и международни казуси. Обадете ни се или ни изпратете кратко описание на казуса и ние ще се свържем с вас при първа възможност.

0885 66 75 52


ПИМ ГРУП 1 ЕООД

Пловдив, ул. Братя Шкорпил 15

ПимГруп1 е фирма в областта на ДДД услугите-Дезинфекция, Дезинсекция, Дератизация,. Фирмата работи с препарати от водещи производители, безвредни за хората и домашните любимци.Пимгруп1 извършва дейността​ си под контрола на Регионална Здравна Инспекция.

0878 813962


Фото студио Александров

Стара Загора, бул. Цар Симеон Велики 158 (партер, входа откъм читалището)

0887186804


Адвокат Николаев Русе

Русе, ул. Хан Аспарух 32, ет. 2, офис №5

Правни услуги Русе

0889 203 964


Рефлекс М ЕООД

София, ул. Чаталджа 20

Фирма Рефлекс М ще се погрижи за здравето ви, осигурявайки ви ежедневна педантична чистота в офиса или жилищните помещения. Абонаментното почистване е най- добрата идея за сбогуване със замърсения въздух, прахови частици и незабележими микроорганизми върху меките настилки. Екипът на Рефлекс М е постоянно ангажиран за поддръжка на частни имоти, обекти с обществено значение, ежегодно почистване на сгради, както и всяко по-тежко почистване след основен ремонт, напускане на жилище или масово мероприятие. Висококачествената техника и препарати се справят изключително бързо и лесно с премахване на упорити петна и обезпрашаване на всеки тип повърхност.

0877 533 703