"Would you like me to give you a formula for success? It's quite simple, really: Double your rate of failure. You are thinking of failure as the enemy of success. But it isn't at all. You can be discouraged by failure or you can learn from it, so go ahead and make mistakes. Make all you can. Because remember that's where you will find success."

Thomas J. Watson

Фирма на месеца:

АЙДИЪС ФОР УЕБ ООД

Потребителски Услуги

EVN България

Пловдив, ул. Христо Г. Данов 37

EVN България е част от водещия австрийски концерн EVN AG и е активна в областите: разпределение, продажба и търговия с ел. енергия, топлоснабдяване, CO2, ВЕИ.

0700 1 7777


Фирма Премести ме

София, Красна Поляна 1, блок 132А, вход Б

Местите се скоро но не искате да местите тежките мебели и багажи сами. Това означава че се нуждаете от хамалски услуги София. Живеете в София тогава ви трябват хамали почистване на тавани София! Хамалски фирми колкото щеш въпроса е кои имат най-много опит в бранша и взимат най- ниските цени. Да си го кажем направо хамалска фирма - преместване на дома “Премести ме“ Без излишни хвалебствия нашата фирма има дългогодишен опит в бранша, изхвърляне на стари мебели работи на конкурентни цени и има най-точния екип (млад и любезен). Екипа се състой от високо квалифицирани хамали, които умеят да местят както кашони, така и тежки предмети с над 300 кг тегло. Знаят тънкостите на местенето и имат много опит в него. Вашите вещи / мебели ще бъдат в сигурни ръце.

0877 267 200


VsichkiFirmi

България,


Design Expert

Пловдив,

Платформата на Designexpert ти дава достъп до професионалисти, които работят в кратки срокове на достъпни цени. Всичко това срещу фиксирано заплащане за неограничен брой корекции.

0886 449 669


Енергийни системи Сандански ЕООД

Сандански, ул. Стефан Стамболов 35

Енергийни системи Сандански предлагат всичко свързано с отоплението и топлата вода. Предлагаме слънчеви бойлери, климатици, неръждаеми домакински бойлери, термопомпи, газови котли, радиатори и много други. По случай пускането на новият ни сайт в интернет пространството сме пуснали и много промоционални предложения, които скоро изтичат. Възползвайте се!

0876 996 926


Кауза Легис ЕООД

София, ул. Искър

Адвокатска кантора Кауза Легис / Causa Legis предлага квалифицирана правна помощ на български и чуждестранни индивидуални и корпоративни клиенти в основни сфери на юридическата практика . Екипът от опитни и авторитетни адвокати, юристи, партньори и сътрудници реагира своевременно и компетентно на проблемите на клиентите при пълна конфиденциалност и максимална защита на интересите на заинтересованите страни.

0884142521


ет Хеви 1 - Д. Божиков

София, София ул. Вардар бл. 36 вх. А

Консултации и монтаж на покривни прозорци.

029620526


Алпин Съзвездие ЕТ

Пловдив, ул. Люсиен Шевалас № 33

СМР по алпийски способ.Топло и хидроизолации. Фуги. Ремонт и боядисване на фасади. Измиване на каменни облицовки. Стъкломиенe,тел.:......... и .......... град Пловдив.

032698897


Обреден Дом и Зали ЕООД

Кърджали, ул. Отец Паисий №: 4

Организиране на радостни и тъжни обреди.

036162697


ЕТ Абсолют - Георги Димитров

Хасково, ул. Сан Стефано 3 (Дом на техниката /НТС/ - партерен етаж)

Преводачески услуги - бюро за преводи на различни езици.

038661264


Мигар - Рангелови - Мария Рангелова ЕТ

Кърджали, ул. Дойран № 8

Фотографски услуги.Заснемане на Сватбени Тържества,Кръщенета,и други празници с професионализъм и качество Заповядайте при нас!

0888 88 56 00


Ес Ел Ес Пи ООД

София, ул. Вишнева №22

SLSP е партньор на САП за България и единствен доставчик на преводачески услуги. Компанията прави преводи на САП, както и услуги по преводи и локализация на софтуер, уеб сайтове, приложения.

02 964 16 80


Лукс Клининг Тийм ЕООД

София, ул. Индустриална 11

Професионално почистване.

029868676


Гидда Клуб ООД

София, ул. Сан Стефано 9 А, ет 1

GIDDA клуб има за цел да оптимизира разходите за свободно време и дома, да предостави възможност за един по разнообразен социален живот, да спестява средства на членовете си и да насочва вниманието на аудиторията си към подбрани, качествени обекти. Интелигентен начин да се забавлявате и да спестявате пари. Стани GIDDA член!

0888246098


Адвокат Мариела Великова - Русе

Русе, ул. Райко Даскалов 2, ет. 2, офис 206

Адвокат Мариела Великова е възпитаник на СУЕЕ Св. Константин-Кирил Философ – гр. Русе, с профилирано изучаване на английски и руски език.

0897475167


Адвокатско дружество Христова и Банкова

София, ул. Рачо Димчев 1А, вх. 1, ет. 2, ап. 9

Адвокатско дружество Христова и Банкова е вписано в Софийска адвокатска колегия и Софийски градски съд и активно работи, за да защитава интересите на клиентите си от 2005г.

0892 031 267


Селф Кий ЕООД

София, бул. Ботевградско шосе 57

СЕЛФ КИЙ ЕООД (K2S.BG) е консултантска компания, създадена през 2012 г. и специализирана в провеждането на корпоративни обучения.

За вашите фирмени обучения осигуряваме лектор-тренери, които притежават:

  • повече от 10 години практически опит и познаване на Вашата бизнес сфера;
  • безупречна теоретична подготовка за най-съвременните и работещи методи за обучение;
  • индивидуален подход към потребностите на бизнеса Ви.

Можете да се обърнете към нас за обучения по:

  • Ефективен мениджмънт
  • Ефективна комуникация
  • Ефективни екипи
  • Ефективни продажби

За Вашия успех осигуряваме практични знания, които лесно се превръщат в нови умения, като залагаме на: ролеви игри, дискусии, казуси, пренос на опит и въвеждане на добри практики във фирмата.

0898 83 82 08


Хаус клийнинг сървисиз ООД

София, ж.к. Люлин 9, ул. Ген. Асен Николов 9А

ХАУС КЛИЙНИНГ СЪРВИСИЗ (HCS) е компания специализирана в предоставянето на качествени фасилити услуги и мениджмънт. Работим с внимателно подбран екип от специалисти с дългогодишен опит.

088 373 1616


Копи Офис ЕООД

Русе, ул. П. Хитов 23

цветно принтиране, сканиране, ламиниране, подвързване, изработка на печати, фактури, формуляри и визитки

0888 617 624; 0895 078 471


Сулааф ЕООД

София, жк. кв. Надежда 3, ул.Георги Стаматов 22

Фото албуми и рамки за снимки от Sulaaf, водещия доставчик в България

0888 922 596


Бонанза - Бачорски ООД

София, ул. Акад. Йордан Трифонов 8

Бонанза – Бачорски започва своята дейност в областта на професионалното почистване през 2008 година като малък семеен бизнес. В самото начало работата се извършва от един-единствен мобилен екип и обслужва предимно неголеми частни имоти в София.

0885 888 222


Никман Канал Сервиз ЕООД

Варна, бул. Сливница 196, ет.3, офис 3

Никман Канал Сервиз предлага високо качествени каналопочистващи услуги, видеодиагностика на канализационни системи и отпушване на канали и шахти във Варна.

0884932046


Багажи-БГ ЕООД

Ботевград,

Спортни сакове със и без колелца, мъжки и дамски чанти и раници онлайн в магазина на Багажи.БГ

0889 118 821


Транакиев ЕООД

Варна, ул. Сава Геренов 2

Yourbelts – качествени и евтини дамски и мъжки колани от естествена кожа. Заповядайте при нас и изберете мъжки колан от естествена кожа за Вас или за подарък на близък човек. Тук ще откриете продукти от най-високо качество, изработени от 100% естествена кожа. Разполагаме с разнообразие от дизайни, цветове и материи. Гарантираме Ви, че нашите мъжки колани от естествена кожа са стилни, издръжливи и комфортни. Не се колебайте. Доверете се на Yourbelts!

089 920 6990


Психология и психотерапия за деца и възрастни Инсайт

Бургас, ул. Калофер 29, бл. 155, до р-т Ла Тоскана

Психология и психотерапия за деца и възрастни Инсайт е психологически център, в който специалистите предлагат висококачествени психологически услуги, за да можете Вие, нашите клиенти да получите максимално ефективна грижа, подкрепа и напътствие в естеството на Вашето затруднение. Ако желаете да работите с психолог или психотерапевт в гр. Бургас – попаднали сте на правилното място! Не чакайте затруднението Ви да се превърне в криза! Погрижете се за своето психологическо благополучие!

0879464325


АДВОКАТУС ООД

София, Младост 1, бл. 73, вх. 6 (само с предварителна уговорка)

Advocatus.bg е консултантска компания, специализирана в правни и бизнес консултации на физически и юридически лица. Предлаганите услуги са основани на принципите на високо качество на правното обслужване, професионална отговорност, конфиденциалност, коректност, лоялност, високи морални и етични стандарти, съчетани с индивидуален подход към всеки клиент. Фирмата предлага услуги както за физически лица (правна консултация, развод по взаимно съгласие, обжалване на наказателни постановления, събиране на задължения, обжалване на незаконно уволнение и изготвяне на правни документи), така и за юридически лица (регистрация на фирма, фирмени промени, закриване на фирма, GDPR и Бизнес пакети с документи, изготвяне на общи условия и политика за поверителност).


Про Дид ООД

Варна, Евксиноград ул. 14-та №3/12

Вашите отстъпки!

0888 246 098


Г-Енерджи ЕООД

Благоевград, ж.к. Еленово, ул. Георги Андрейчин 3

Изграждане и монтиране на фотоволтаични системи.

0887750006


Иван Скипарнов - Психолог

Варна, ул. Родопи

Иван Скипарнов е регистриран и сертифициран психолог и психотерапевт, предлагащ няколко основно услуги в сферата на психическото здраве. Сеансите на живо са препоръчителни, но е възможно и превеждането на онлайн индивидуална психотерапия. Ако пък сте семейство с трудни проблеми и не успявате да ги разрешите сами се състоят и семейни консултации с всички членове на семейството. Възможно е и да сте фирма, която иска да се грижи за състоянието на своя персонал, в този случай Иван Скипарнов предлага сеанси за психологическата поддръжка на Вашия персонал.

0887 370 035


Ненчовски ЕООД

София, ул. Резбарска 9А, 1517 Малашевци

Хамалски услуги за София

Фирма Ненчовкси ЕООД извършваме хамалски услуги за София като сме вече над 13 години в този бранш и сме разработили собствени техники на работа за всяка една от нашите категории услуги. Ние ще преместим Вашата къща или апартамент от и до всяка точка на България и различни държави в Европа. Ако пък имате нужда от почистване на тавани, мазета и апартаменти - също ще успеем да помогнем. Която и от нашите услуги да изберете ние имаме квалифициран персонал за да я извърши.

0894766424