"Да мислиш е лесно. Да действаш е трудно. Да действаш така, както мислиш, е най-трудното нещо на света."

Йохан Волфганг фон Гьоте

Фирма на месеца:

АЙДИЪС ФОР УЕБ ООД

Електроника / Техника

Ди Ви Жи Сервиз ЕООД

Габрово, ул. Ванче Михайлов 25 (двора на Карталов)

DVJ SERVICE е модерен сервиз с предмет на дейност – пренавиване и ремонт на електродвигатели и трансформатори. Днес, благодарение на дългогодишния си опит, в структурите на фирмата работят над 20 човека специалисти. Качеството и коректността към наши клиенти определя „DVJ SERVICE“ на сериозни позиции на пазара в цяла България.

0887236650


ЕТ М - Трейд - Митко Митев

София, ул. Марин Дринов № 30

Продажба на РС, лаптопи, скенери, принтери, офис техника и консумативи, канцеларски материали.

029434559


Ди Пи Ес - България ЕООД

София, ж.к. Младост-1, бл.145, до вх.1

Пълна гама принтери на "HP" и богато разнообразие от консумативи на склад, продажба на лизинг.

(+359 2) 492 15 15


Марк-М. Марков - ЕТ

Варна, ж.к. Възраждане, бл. 44

Проектиране, производство и търговия с контролери и роботи.

052500623


ЕТ Диян Климов - Климел

Варна, кв. Владиславово

Фирма" КЛИМЕЛ " Ви предлага следните денонощни аварийни електро и вик услуги на територията на гр.ВАРНА И ОБЛАСТТА - Изграждане и ремонт на електро инсталаций - Отстраняване на повреди по ел. таблото и всички домашни електроуреди - Ремонт и монтаж на печки и керамични плотове - Монтаж и ремонт на перална и съдомиялна машина - Монтаж и подмяна на електрически бойлери -Монтаж и ремонт на абсорбатори - Монтаж и ремонт на ел. табла - Ремонт и монтаж на ключове , контакти и осветителни тела - Монтаж и ремонт на уреди за вграждане - Аварийно пускане на захранването - монтаж и ремонт на градинско осветление - монтаж и ремонт на прожектори - монтаж и ремонт на скрито осветление

0878282466


Ейч Ай Инженеринг ООД

София, бул. Гоце Делчев 57

Ейч Ай Инженеринг (HI Engineering), инженерингова компания, оперираща в сферата на решенията, свързани с електричество. Основната ни дейност е концентрирана в проектирането и доставката на оборудване в сферата на електро и резервираното захранване. Проектираме, реализираме проекти и поддържаме електрооборудване в цяла България и извън страната от 2007 година. Изпълнили сме едни от най-тежките проекти в областта на резервираното захранване в страната и се гордеем, че почти във всеки град имаме наш емблематичен обект. Централният ни офис е в София. Имаме регионални центрове в Пловдив и Варна. Ние вярваме, че това, което доставяме на нашите клиенти е повече от продукт, оборудване или определен проект – ние доставяме отговорно изградени, работещи решения, които ще ползвате дълго и безпроблемно.

02/421 99 44; 02/489 46 56


Ултра Лайт ООД

Пловдив, ж.к. Тракия, блок 218, вх. Б

Ултра Лайт ООД предлага на българския пазар продажба и дистрибуция на голям брой осветителни тела и аксесоари за градината, дома и офиса от водещи фирми-производители в бранша от началото на 2011 година.

359 876 558 858


ИКО-ЕЛ-Константин Стоянов ЕТ

Стара Загора, ул. Цар Иван Асен II 185

Внос и търговия с качествена ел. апаратура за електроинсталации и ел. мрежи, автоматизация, реновиране на ел. уредби ниско и средно напрежение в дома,офиса или промишлени и селскостопански обекти, соларна и фотоволтаична техника, компенсиране на реактивната мощност и енергиен мониторинг, апаратура за икономия на енергия и др. Апаратурата може да бъде закупена и от нашия онлайн магазин - Енергийно ефективни решения

0889778695; 0897244917


Данте Интернешънъл

България, България

Работно време: пон.-пет. 09 - 18 съб. 09 - 16

02 492 72 00


Проксима 3

Русе, Русе, ул. Плиска 124

Проксима-3 е една от първите лицензирани български компаниии за разработка и производство на казино оборудване, видео покер игрални автомати, джакпот системи, видео слот машини, мултигейм продукта PlayMax, джакпот система MYSTERY FEVER JACKPOT SYSTEM, MYSTERY CLASSIC.

0887 888 222


Фирма за климатици обл. Бургас

България,

13 години на пазара и над 10 000 монтирани климатика. Фирмата работи с почти всички от предлаганите на пазара марки и видове климатици и имаме натрупан сериозен опит в сервизирането на различните марки и модели. Работим директно с основните вносители за България на климатична техника, разполагаме със сервизна информация и възможност за доставка на необходимите резервни части. Поддържаме и в наличност компоненти за голяма част от стандартните климатици. Доставката на закупена от нас стока е напълно безплатна до всеки адрес, намиращ се на територията на Югоизточна България. В срок от 1 до 3 работни дни продуктите ще бъдат доставени до всеки клиент в зависимост от местоположението. Сервизните ни екипи покриват района на Бургас, Китен, Приморско, Созопол, Черноморец, Градина, Крайморие, Лозенец, Оазис, Арапя, Царево, Синеморец, Ахтопол, Резово, Малко Търново, Крушевец, Ясна Поляна, Ново Паничарево, Веселие, Равадиново.

0889287259


Фирма ЕЙЧ АЙ ИНЖЕНЕРИНГ - ООД

София, жк. Хиподрума, бул. Гоце Делчев 57

02 4219944


РАК ООД

София, ул. Васил Радославов №6

RAK е водещ диструбутор на системи за сигурност и контрол. Вече 20 години предлагаме надеждно партньорство, високо качество на услугите и продуктите, които внасяме и разпространяваме на пазара. Стараем се да разполагаме с най-модерните решения в техническата сигурност.

+359 2 401 66 00


Мегастор-е ЕООД / AspiratorBG

София, ул.Крум Попов №64

Специализиран в продажбата на кухненски аспиратори и уреди за вграждане, AspiratorBG ви предоставя широка гама от продукти за кухнята на водещите европейски марки като SIEMENS, BOSCH, GORENJE, TEKA, AEG, ELECTROLUX, LIEBHERR, EUROLUX, FABER, HANSA, LINO, IROBOT. В нашия онлайн магазин може да откриете информация за новите тенденции в кухненските електроуреди. Имаме богата гама както от уреди за вграждане с модерна така и с винаги актуалната ретро визия. Не се колебайте и се свържете с наш сътрудник за да получите информация за най-новите тенденции в техниката за вграждане - самопочистващи се фурни ( пиролиза ), най-бързите стъклокерамични плотове ( индуцкионни плотовe ) , най-мощните и безшумни аспиратори ( винаги с реален капацитет по Европейския стандарт EN 61591 ) Всеки ден нашите клиенти могат да се възползват от промоциите, които предлагаме в специализираната ни секция ( Пакетни Промоции ). Освен, че ви гарантираме висококачествени продукти на най-ниски цени, при всяка покупка сме ви подготвили и безплатна доставка до дома.

0886853715


V Maxprotect

София, ул. Казбек 59А, Офис 7

Вашият дом и бизнес заслужават максимална защита, а такава можете да постигнете единствено с помощта на V-Max Protect. Фирмата е лидер в областта на проектирането и изграждането на интелигентни системи за сигурност и е доказала своя опит и майсторство през годините. Най-модерните разработки при системите за контрол на достъпа, видеонаблюдението и антивзлом системите са изцяло на ваше разположение, внедрени по изключително професионален начин. Фирмата работи единствено с продукти на утвърдени производители, което ви гарантира 100% ефективност на интегрираната система.

0896447840


Pioneer България

Пловдив, Пловдив, Пазарджишко шосе 120 (магазин ТЕХНОСТАР)

Онлайн магазин на единственния официален вносител на Pioneer за България - Глобал Електроник Дистрибюшън ООД. В магазина ще намерите качествена озвучителна техника за автомобили, дома и оборудване за DJ.

0888 409847


Телефонен сервиз АСТЕЛ

София, ж.к. Люлин, бл. 302 (след вход А отзад, първата врата на партера)

Телефонен Сервиз - Ремонт на телефони

(02) 825 72 16; (02) 925 94 00


Викиват ООД

Пловдив, ул. Мостова 3

Фирма ВИКИВАТ ООД е създадена през 1991 година в гр. Пловдив. Основната дейност включва: внос, търговия на едро и дребно, както и сервиз в областта на електрониката. Фирмата е водещ представител в бранша за Южна България и разполага с голяма магазинна и складова площ и над 30 000 артикула, които включват огромно разнообразие от електронни елементи, електроматериали, кабели и проводници,изолационни материали, средства за автоматизация, осветление, инструменти, полупроводникови елементи, битови и промишлени захранващи и зарядни устройства, консумативи, аксесоари и много други.

0700 45 445


Импакт Системс ЕООД

Горна Оряховица, ул. Цар Освободител 19

Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; продажба и сервиз на електроскутери, компютри, таблети, лаптопи, монитори, телевизори, зареждане на консумативи; търговско посредничество и предприемачество; транспортна дейност; хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна дейност; консултантска дейност в областа на търговската практика, туризма, маркетинга, мениджмънта; ресторантьорство и обществено хранене; сделки с интелектуална собственост; строително монтажни работи; всички други дейности и услуги, незабранени от закона.

0884806766


Ви Макс

София, ул. Синанишко езеро 7 (ж.к. Никми, бл. 1, офис 6)

Искате да разполагате с най-доброто електронно заключване, с перфектно функционираща система за контрол на достъп, с паркинг бариера или конфигурация от турникети? За целта ще трябва да се насочите към лидера в изграждането на охранителни и контролиращи достъпа системи – Ви Макс. Не се задоволявайте с посредствени изпълнители, защото имате на разположение услугите на доказан специалист.

0896 447 840


Диджитъл Клауд ЕООД

Ямбол, България

Обновена маркова компютърна техника. Продажба на реновирана компютъра техника с до 18 месеца гаранция. Компютри, лаптопи, монитори, принтери, таблети.

5 причини да изберете реновирана техника:

  • -Тествана в сервиз
  • -С обновени хардуерни компоненти
  • -В пъти по-евтин
  • -С проверен произход
  • -Гаранция

0885023144


Векто България ЕООД

София, ж.к. Младост 1

Векто България ЕООД е българска семейна компания, която е развила отлични партньорства с най-големите производители в Европа на електроуреди за отопление и нагряване на вода. През 2016 година регистрира своята марка eHaus, под която продава електрически бойлери и конвектори.

0886 500 150