"Човек, който спира да рекламира, за да спести пари, е като човек, който спира часовника, за да спести време!"

Хенри Форд

ЕТ М - Трейд - Митко Митев

Град: София, ул. Марин Дринов № 30

Продажба на РС, лаптопи, скенери, принтери, офис техника и консумативи, канцеларски материали.

Тел: 029434559


Ди Пи Ес - България ЕООД

Град: София, ж.к. Младост-1, бл.145, до вх.1

Пълна гама принтери на "HP" и богато разнообразие от консумативи на склад, продажба на лизинг.

Тел: (+359 2) 492 15 15


Марк-М. Марков - ЕТ

Град: Варна, ж.к. Възраждане, бл. 44

Проектиране, производство и търговия с контролери и роботи.

Тел: 052500623


ЕТ Диян Климов - Климел

Град: Варна, кв. Владиславово

Фирма" КЛИМЕЛ " Ви предлага следните денонощни аварийни електро и вик услуги на територията на гр.ВАРНА И ОБЛАСТТА - Изграждане и ремонт на електро инсталаций - Отстраняване на повреди по ел. таблото и всички домашни електроуреди - Ремонт и монтаж на печки и керамични плотове - Монтаж и ремонт на перална и съдомиялна машина - Монтаж и подмяна на електрически бойлери -Монтаж и ремонт на абсорбатори - Монтаж и ремонт на ел. табла - Ремонт и монтаж на ключове , контакти и осветителни тела - Монтаж и ремонт на уреди за вграждане - Аварийно пускане на захранването - монтаж и ремонт на градинско осветление - монтаж и ремонт на прожектори - монтаж и ремонт на скрито осветление

Тел: 0878282466


Ейч Ай Инженеринг ООД

Град: София, бул. Гоце Делчев 57

Ейч Ай Инженеринг (HI Engineering), инженерингова компания, оперираща в сферата на решенията, свързани с електричество. Основната ни дейност е концентрирана в проектирането и доставката на оборудване в сферата на електро и резервираното захранване. Проектираме, реализираме проекти и поддържаме електрооборудване в цяла България и извън страната от 2007 година. Изпълнили сме едни от най-тежките проекти в областта на резервираното захранване в страната и се гордеем, че почти във всеки град имаме наш емблематичен обект. Централният ни офис е в София. Имаме регионални центрове в Пловдив и Варна. Ние вярваме, че това, което доставяме на нашите клиенти е повече от продукт, оборудване или определен проект – ние доставяме отговорно изградени, работещи решения, които ще ползвате дълго и безпроблемно.

Тел: 02/421 99 44; 02/489 46 56


Ултра Лайт ООД

Град: Пловдив, ж.к. Тракия, блок 218, вх. Б

Ултра Лайт ООД предлага на българския пазар продажба и дистрибуция на голям брой осветителни тела и аксесоари за градината, дома и офиса от водещи фирми-производители в бранша от началото на 2011 година.

Тел: 359 876 558 858


Данте Интернешънъл

Град: България, България

Работно време: пон.-пет. 09 - 18 съб. 09 - 16

Тел: 02 492 72 00


Проксима 3

Град: Русе, Русе, ул. Плиска 124

Проксима-3 е една от първите лицензирани български компаниии за разработка и производство на казино оборудване, видео покер игрални автомати, джакпот системи, видео слот машини, мултигейм продукта PlayMax, джакпот система MYSTERY FEVER JACKPOT SYSTEM, MYSTERY CLASSIC.

Тел: 0887 888 222


Фирма ЕЙЧ АЙ ИНЖЕНЕРИНГ - ООД

Град: София, жк. Хиподрума, бул. Гоце Делчев 57

Булстат: BG175229722

Дата на регистрация: 01.06.2007

Област: СТОЛИЧНА

Община: СТОЛИЧНА

Тел: 02 4219944


РАК ООД

Град: София, ул. Васил Радославов №6

RAK е водещ диструбутор на системи за сигурност и контрол. Вече 20 години предлагаме надеждно партньорство, високо качество на услугите и продуктите, които внасяме и разпространяваме на пазара. Стараем се да разполагаме с най-модерните решения в техническата сигурност.

Тел: +359 2 401 66 00


Мегастор-е ЕООД / AspiratorBG

Град: София, ул.Крум Попов №64

Специализиран в продажбата на кухненски аспиратори и уреди за вграждане, AspiratorBG ви предоставя широка гама от продукти за кухнята на водещите европейски марки като SIEMENS, BOSCH, GORENJE, TEKA, AEG, ELECTROLUX, LIEBHERR, EUROLUX, FABER, HANSA, LINO, IROBOT. В нашия онлайн магазин може да откриете информация за новите тенденции в кухненските електроуреди. Имаме богата гама както от уреди за вграждане с модерна така и с винаги актуалната ретро визия. Не се колебайте и се свържете с наш сътрудник за да получите информация за най-новите тенденции в техниката за вграждане - самопочистващи се фурни ( пиролиза ), най-бързите стъклокерамични плотове ( индуцкионни плотовe ) , най-мощните и безшумни аспиратори ( винаги с реален капацитет по Европейския стандарт EN 61591 ) Всеки ден нашите клиенти могат да се възползват от промоциите, които предлагаме в специализираната ни секция ( Пакетни Промоции ). Освен, че ви гарантираме висококачествени продукти на най-ниски цени, при всяка покупка сме ви подготвили и безплатна доставка до дома.

Тел: 0886853715


V Maxprotect

Град: София, ул. Казбек 59А, Офис 7

Вашият дом и бизнес заслужават максимална защита, а такава можете да постигнете единствено с помощта на V-Max Protect. Фирмата е лидер в областта на проектирането и изграждането на интелигентни системи за сигурност и е доказала своя опит и майсторство през годините. Най-модерните разработки при системите за контрол на достъпа, видеонаблюдението и антивзлом системите са изцяло на ваше разположение, внедрени по изключително професионален начин. Фирмата работи единствено с продукти на утвърдени производители, което ви гарантира 100% ефективност на интегрираната система.

Тел: 0896447840


Pioneer България

Град: Пловдив, Пловдив, Пазарджишко шосе 120 (магазин ТЕХНОСТАР)

Онлайн магазин на единственния официален вносител на Pioneer за България - Глобал Електроник Дистрибюшън ООД. В магазина ще намерите качествена озвучителна техника за автомобили, дома и оборудване за DJ.

Тел: 0888 409847


Телефонен сервиз АСТЕЛ

Град: София, ж.к. Люлин, бл. 302 (след вход А отзад, първата врата на партера)

Телефонен Сервиз - Ремонт на телефони

Тел: (02) 825 72 16; (02) 925 94 00


Викиват ООД

Град: Пловдив, ул. Мостова 3

Фирма ВИКИВАТ ООД е създадена през 1991 година в гр. Пловдив. Основната дейност включва: внос, търговия на едро и дребно, както и сервиз в областта на електрониката. Фирмата е водещ представител в бранша за Южна България и разполага с голяма магазинна и складова площ и над 30 000 артикула, които включват огромно разнообразие от електронни елементи, електроматериали, кабели и проводници,изолационни материали, средства за автоматизация, осветление, инструменти, полупроводникови елементи, битови и промишлени захранващи и зарядни устройства, консумативи, аксесоари и много други.

Тел: 0700 45 445