"I owe my success to having listened respectfully to the very best advice, and then going away and doing the exact opposite."

G. K. Chesterton

Фирма на месеца:

Лукс Клининг Тийм ЕООД

Земеделие / Стопанство

ЗК Царев дол

Търновци, п.к. 7629 (ул. Първа 2)

Земеделска Кооперация Царев дол специализирана в отглеждане на зърнени растения.

086994276


Фирма Еко Био Бри ЕООД

Пет могили, Шуменска област

„ЕКО БИО БРИ” ЕООД произвежда пелети от пшенична слама и от люцерна.

0893687622


ИНОВЕКС Груп

София, гр. София 1839, бул. „Ботевградско шосе“ № 316

INOVEX Group е българска компания с 10 годишна история.

От създаването си до днес INOVEX Group е пример за това, какво може да бъде постигнато с труд, интелект и характер.

Днес несъмнено INOVEX Group е еталон за коректност, професионализъм, отговорност и иновативност, като всички наши усилия са в посока запазване на високата оценка на партньори и клиенти.

За времето от 3 май 2004г. до днес постигнахме всичко онова, което останалите не успяват с десетилетия. INOVEX Group е от онези, твърде малко на брой компании, чието развитие през годините е единствено и само на пазарен принцип.

За младите професионалисти на INOVEX Group прийомите на работа от близкото минало са непознати, което ни прави единствен перспективен избор в България за всички водещи световни производители на строителна и земеделска техника.

02 841 1100


Стабил Агро Трейд

Пловдив, бул. Цариградско шосе 53

Стабил Агро Трейд предлага на своите клиенти професионални услуги за проектиране и изграждане на напоителни системи – система за капково напояване, ландшафни напоителни системи, дъждуване, pop-up напоителни системи и др. В нашия агро магазин разполагаме с богато разнообразие от напоителни системи и PVC маркучи. При нас ще откриете най-добрите маркучи за капково напояване, разпръсквачи, различни видове маркучи за поливане и други аксесоари за вашата градина.

032 280 067


ЕС ЕМ БИ 2011 ЕООД

София, р-н Възраждане, ж.к. Света Троица

Онлайн магазин за дома и градината, сортови семена, тревни смески, инструменти, саксии, торове и др. Всичко за градината на вашите мечти.

0888 32 07 24