"Първо правило на бизнеса - постъпвай с другите така както искаш да постъпват с тебе."

Чарлз Дикенс

Фирма на месеца:

Vix Media

Земеделие / Стопанство

Агро Груп 79 ЕООД

Божичен, ул. Русенски лом 15

АГРО ГРУП 79 е специализирана компания за висококачествено българско производство на полиетиленови оранжерии в община Русе - с. Божичен. Инвестирахме в технологии и ноу-хау, за да усъвършенстваме нашите конструкции и да ги направим максимално устойчиви и здрави при обилен снеговалеж, силен вятър и други неблагоприятни условия. Предлагаме доставка и монтаж в цялата страна на конструкции с ширина на 4м, 6 и 8м, а дължината е по желание на клиента. Разработваме и индивидуални проекти съобразени с нуждите и предназначението. Гарантирано предлагаме най-добро съотношение цена - качество!!!

0897 39 60 39


ЗК Царев дол

Търновци, п.к. 7629 (ул. Първа 2)

Земеделска Кооперация Царев дол специализирана в отглеждане на зърнени растения.

086994276


Фирма Еко Био Бри ЕООД

Пет могили, Шуменска област

„ЕКО БИО БРИ” ЕООД произвежда пелети от пшенична слама и от люцерна.

0893687622


ИНОВЕКС Груп

София, гр. София 1839, бул. „Ботевградско шосе“ № 316

INOVEX Group е българска компания с 10 годишна история.

От създаването си до днес INOVEX Group е пример за това, какво може да бъде постигнато с труд, интелект и характер.

Днес несъмнено INOVEX Group е еталон за коректност, професионализъм, отговорност и иновативност, като всички наши усилия са в посока запазване на високата оценка на партньори и клиенти.

За времето от 3 май 2004г. до днес постигнахме всичко онова, което останалите не успяват с десетилетия. INOVEX Group е от онези, твърде малко на брой компании, чието развитие през годините е единствено и само на пазарен принцип.

За младите професионалисти на INOVEX Group прийомите на работа от близкото минало са непознати, което ни прави единствен перспективен избор в България за всички водещи световни производители на строителна и земеделска техника.

02 841 1100


Стабил Агро Трейд

Пловдив, бул. Цариградско шосе 53

Стабил Агро Трейд предлага на своите клиенти професионални услуги за проектиране и изграждане на напоителни системи – система за капково напояване, ландшафни напоителни системи, дъждуване, pop-up напоителни системи и др. В нашия агро магазин разполагаме с богато разнообразие от напоителни системи и PVC маркучи. При нас ще откриете най-добрите маркучи за капково напояване, разпръсквачи, различни видове маркучи за поливане и други аксесоари за вашата градина.

032 280 067


ЕС ЕМ БИ 2011 ЕООД

София, р-н Възраждане, ж.к. Света Троица

Онлайн магазин за дома и градината, сортови семена, тревни смески, инструменти, саксии, торове и др. Всичко за градината на вашите мечти.

0888 32 07 24