"Идеалист – това е този, който помага на другите да забогатеят."

Хенри Форд

Фирма на месеца:

АЙДИЪС ФОР УЕБ ООД

Земеделие / Стопанство

Агро Груп 79 ЕООД

Божичен, ул. Русенски лом 15

АГРО ГРУП 79 е специализирана компания за висококачествено българско производство на полиетиленови оранжерии в община Русе - с. Божичен. Инвестирахме в технологии и ноу-хау, за да усъвършенстваме нашите конструкции и да ги направим максимално устойчиви и здрави при обилен снеговалеж, силен вятър и други неблагоприятни условия. Предлагаме доставка и монтаж в цялата страна на конструкции с ширина на 4м, 6 и 8м, а дължината е по желание на клиента. Разработваме и индивидуални проекти съобразени с нуждите и предназначението. Гарантирано предлагаме най-добро съотношение цена - качество!!!

0897 39 60 39


ЗК Царев дол

Търновци, п.к. 7629 (ул. Първа 2)

Земеделска Кооперация Царев дол специализирана в отглеждане на зърнени растения.

086994276


Контики - Кирил Контев ЕТ

Добрич, ул. Иван Хадживълков  1

058603219


Контики - Кирил Контев ЕТ

Добрич, ул. Иван Хадживълков № 1

Обеззаразяване на зърно и селско - стопанска продукция, фумигация, дератизация и дезинфекция.

058603219


Алика ЕООД

Пловдив, ул. Ал. Батенберг 39, ет. 1

Изкупуване и наемане на земеделски земи и имоти в Северна и Южна България в всички села и общини в области: Пловдив, София, Пазарджик, Варна, Стара Загора, Добрич, Русе, Разград, Силистра, Шумен, Сливен, Видин, Враца, Благоевград, Велико Търново, Монтана, Хасково, Перник, Кюстендил, Плевен, Ямбол, Бургас, Търговище, Ловеч, Габрово, Кърджали, Смолян. Купуваме обработваеми и необработваеми ниви оризища лозя овощни градини пасища ливади, изоставени трайни насаждения - както и идеални части от неделени имоти. Фирмата изкупува и земеделски земи за които има сключени договори за аренда или наем. Конкретна оферта с цена можем да предложим за всеки имот, безплатно и неангажиращо. Не се колебайте да ни позвъните. Съдействаме при подготовка на документите за продажба.

0887644838


АЛИКА

Пловдив, ул. Ал. Батенберг 39, ет. 1

088 7644838


Контики ООД

Добрич, ул. Иван Хаджи Вълков 1

Контрол на вредни насекоми и гризачи. Фумигация на зърно, Дезинсекция срещу кърлежи, мухи, хлебарки, дървеници, бълхи. Договор за Дератизация, Дезинсекция и Дезинфекция услуги. Обгазяване на зърнена продукция в складове, силози, контейнери и други.

0893527129


Фирма Еко Био Бри ЕООД

Пет могили, Шуменска област

„ЕКО БИО БРИ” ЕООД произвежда пелети от пшенична слама и от люцерна.

0893687622


ИНОВЕКС Груп

София, гр. София 1839, бул. „Ботевградско шосе“ № 316

INOVEX Group е българска компания с 10 годишна история.

От създаването си до днес INOVEX Group е пример за това, какво може да бъде постигнато с труд, интелект и характер.

Днес несъмнено INOVEX Group е еталон за коректност, професионализъм, отговорност и иновативност, като всички наши усилия са в посока запазване на високата оценка на партньори и клиенти.

За времето от 3 май 2004г. до днес постигнахме всичко онова, което останалите не успяват с десетилетия. INOVEX Group е от онези, твърде малко на брой компании, чието развитие през годините е единствено и само на пазарен принцип.

За младите професионалисти на INOVEX Group прийомите на работа от близкото минало са непознати, което ни прави единствен перспективен избор в България за всички водещи световни производители на строителна и земеделска техника.

02 841 1100


Стабил Агро Трейд

Пловдив, бул. Цариградско шосе 53

Стабил Агро Трейд предлага на своите клиенти професионални услуги за проектиране и изграждане на напоителни системи – система за капково напояване, ландшафни напоителни системи, дъждуване, pop-up напоителни системи и др. В нашия агро магазин разполагаме с богато разнообразие от напоителни системи и PVC маркучи. При нас ще откриете най-добрите маркучи за капково напояване, разпръсквачи, различни видове маркучи за поливане и други аксесоари за вашата градина.

032 280 067


ЕС ЕМ БИ 2011 ЕООД

София, р-н Възраждане, ж.к. Света Троица

Онлайн магазин за дома и градината, сортови семена, тревни смески, инструменти, саксии, торове и др. Всичко за градината на вашите мечти.

0888 32 07 24