"Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните раелности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал."

Джон Кенеди

Фирма на месеца:

АЙДИЪС ФОР УЕБ ООД

Спорт / Развлечения

Find Fitness

Друг, Друг

*** **** ***


Фирма ДИМИ БАЙК - ЕООД

Русе, ул. Майор Атанас Узунов №4 вх.1 ет.1

+359 899 113 888


4+ Nutrition

София, ул. Иван Странски 7 (Студентски град)

4 + Nutrition Bulgaria предоставя възможност за продуктивни и изключително трайни спортни постижения. Неоново жълтата опаковка е запазената марка на първокласните италиански препарати, сред които се откриват формули с чист протеин и протеиногенни аминокиселини, комплексни въглехидрати, хранителни ензими, витамини, минерали, имуномодулатори и антиоксиданти в различни съчетания. Селекцията веган добавки, барове и сиропи са натуралната растителна алтернатива на протеини и стимулиращи енергията вещества. Не пренебрегвайте атрактивните и бързосъхнещи спортни екипи, хавлии, раници, сакове, шапки и бутилки от неръждаема стомана.

0876690006


Спортна зала Teres GYM & Fight Club

Пловдив, ул. Димитър Талев 75А

Teres GYM & Fight Club в Пловдив - тренировки по Кикбокс и Бокс за начинаещи, Кикбокс и Бокс HARD, Кикбокс за деца, Бокс група за дами, Super Body - функционална тренировка, Tabata & HIIT, Тае бо, Full Strech.

0878 737 708