"Да се събрем заедно е начало. Да останем заедно е прогрес. Да работим заедно е успех."

Хенри Форд

Транспорт / Превози

СИСАС БГ ООД

Пловдив, бул. Кукленско Шосе 86

Sisas е най-големият производител на пътна сигнализация и магистрална безопасност в България. Компанията има богат асортимент от продукти и системи за пътна безопасност: Сигнални лампи, пътни знаци, легнал полицай, скоростоограничител, гумени конуси и др. Ние проектираме и произвеждаме интегрирани системи за безопасност на пътя и работната среда с най-високо ниво на приспособяване и гъвкавост на производството. Sisas цели да се позиционира не само като доставчик на своите клиенти, но и като силен, ефективен и стратегически партньор.

+359 32 67 67 91


Хамали Стоянов

София,

Хамали Стоянов е специализирана фирма за извозване на стари мебели в София. Предлага услуги по почистване на жилища, мазета, тавани, гаражи и изхвърляне на ненужни вещи, битови и строителни отпадъци със собствен транспорт на достъпни цени.

0893 484 770


Софтранспорт Карго ЕООД

София, жк.Фондови Жилища, бл.215А

В Софтранспорт Карго предлагаме товарни транспортни услуги за София и страната на конкурентни цени. Превози до 2 тона с обемни закрити микробуси и камиончета с падащ борд. Доставки на палетни пратки, стоки, багаж, мебели, търговско оборудване и други до всички точки на България. Извършваме професионални хамалски услуги за преместване на дома и бизнеса в София. Превоз-пренос на тежки предмети - машини, апаратура и други от хамали професионалисти.

0988 381 538


Cosmos Logistics Ltd

Варна, ул. Петко Каравелов 6

Cosmos Logistics Ltd - Транспортни услуги в страната и чужбина, Складиране и логистика, Морски и Речен Транспорт

052/600 288


SeaLand Group Ltd

Варна, ул. Петко Каравелов 3

Корабно снабдяване: хранително, технически стоки, резервни части

052/ 654 510


Орион 8800 ООД

Русе, ул.Цар Освободител 156 (Автогара ЮГ)

Орион Такси Русе - поръчки по телефон или онлайн!

Орион Такси Русе е вашето такси за град Русе. Можете да поръчате такси на телефон 082/8800 или директно онлайн през нашия сайт. Можете да следите колата и да видите когато е на адрес и ви чака. Орион Такси - бързо, лесно и удобно!

082 8800; 0884 741 871